Верифицирано

'' смрдливата глава..'' '' вратот да е го скршеше,,,"

10:12 Dec 25 2018 Скопје

Опис
На ден 25.12.2018 година, INFOMAX NEWS MACEDONIA на нивен фејсбук профил објавуваат вест за '' Кубачот на Шеќеринска побара амнестија:Панче Ангелов побара амнестија.
Следните коментари се со говор на омраза како и поддршка за насилство и поттикнување на истотото.
'' Vratot da e go skrsese podobro ke bese da e nemase odvratna e'' - Благојче Бил Ставревски
''A be dedo da e smackase ke kurtulise cel narod'' - Милева Скрчешка
''Како не и ја откорни смрдливата глава!!!! ''
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0