Верифицирано

'' Педери, Кодоши, Дудлачи ... ''

13:03 Feb 2 2019 Скопје

Опис
На ден 02.02. (Сабота) 2019 година, е напишана објава на социјален медиум фејсбук од лицето Бобан Јовановски Македонски.
Објавата со конкретниот говор гласи :
'' Среќен празник
Педери, Кодоши,Дудлачи,Вртикапи,Продадени души,Лицемери,. Одете денеска пред влада ќе ви поделат Лубриканти да не ве боли газето кога ќе ве е.ат.
Во истата објава има и коментар кој гласи : '' Da dae gospod cel zivot da bidat na lubrikanti, mater im ebam :) ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0