Верифицирано

'' pederiste'' '' pederaaana''

18:41 Feb 10 2019 Скопје

Опис
На ден 10.02( Сабота) 2019 година,при објава на off.net.mk која гласи '' Нафајем се и правим џоан '' на социјален медиум -фејсбук се напишани коментари со говор на омраза поради пол род, сексуална ориентација и родов идентитет.
Коментарите точно гласат : '' se rasiri pederaana prostitucija plackanje ubistva i se toa od koga huntata da '' vladee'' - Владимир Трпевски
'' mrs be pederiste ti I tvojot mentor pederot ste samo za ziva soda i ti najdes I za moda da zbores pizdati lepa pederski gaz ''
'' samo moze nekoj retariran da e gleda tvojata emisija i voopsto taa pederska tv ''
Последните два коментари се напишани од Иле Гогов.
Коментарите се напишани истиот ден при објавата.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0