Верифицирано

"Да заклучам: На шиптарите не им се допаѓаат МАКЕДОНСКИТЕ народни поговорки."-Говор на омраза поради етничка припадност од страна на новинарот Миленко Неделковски

18:45 Feb 14 2019 Скопје

Опис
На ден 14.02.2019 (Четврток) на Фејсбук профилот на новинарод Миленко Неделковски забележан е говор на омраза поради етничка припадност,која гласи:"Да заклучам: На шиптарите не им се допаѓаат МАКЕДОНСКИТЕ народни поговорки."-Говор на омраза поради етничка припадност од страна на новинарот Миленко Неделковски". Објавата која ја има напишано новинарот се однесува на трагичниот настан,сообраќајната несреќа која се случи на ден 13.02.2019 (среда) на автопатот Скопје-Тетово.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0