Верифицирано

'' СДСШ шиптарска ''

17:46 Feb 13 2019 Скопје

Опис
На ден 13.02. ( Среда) 2019 година околу 23.00 часот ,поради настанатата трагична несреќа на автопатот Скопје-Тетово лицето Павел Шатев на социјален медиум - фејсбук пишува објава во кој известува за еден од загинатите.
Објавата точно гласи : '' Во трагичната автобуска несреќа која се случи попладневи на патот од Скопје кон Тетово , загина и Јовица Трпевски кој е син на пратеникот Благојче Трпевски од редовите на СДСШ ( шиптарска)
Веста ја пренесува Нова Тв ''
Покрај напишаниот текст во објавата стои слика од пратеникот Благојче Трпевски со текст '' ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ! ПРЕДАВНИК 6 ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0