Верифицирано

'' Na ovie pederi i ''

11:32 Feb 22 2019 Скопје

Опис
На ден 22.02 (Петок) 2019 година, на социјален медиум - фејсбук при објава на новинарот Миленко Неделковски со слика од фискална сметка, е напишан коментар со говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет.
Коментарот е напишан од лицето Петре Николоски и точно гласи : '' Boki za pretsedatel na ovie Pederi takov mu treba ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0