Верифицирано

Говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет

21:46 Jun 30 2019 Скопје

Опис
На ден 29.06 (Сабота) 2019 година, Телевизија 24 пренесуваше атмосфера од одржувањето на првата Парада на гордоста во Скопје.
При објавување на преносот во живо, беа напишени коментари со говор на омраза.
Коментарите гласат :
''Pederista mrs u pizdu materina ''

'' Koco e peer ''


'' Ovoj den.. posleden da vi e ''
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0