Верифицирано

"Педери и Трансџендери се обична бљуткава и леплива ЗАВЕСА позади која уринираат Бугари на Гоце Делчев"

10:59 Jul 4 2019 Скопје

Опис
На ден 04.07.2019 година (Четврток) се забележува говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет на Фејсбук објава од страна на Љупчо Палевски и истата гласи: "Педери и Трансџендери се обична бљуткава и леплива ЗАВЕСА позади која уринираат Бугари на Гоце Делчев. Затоа немаме држава, затоа што мислите дека е забава и врескање.#ТРЕТА.".
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0