Верифицирано

Криво ми е што педерите ја растураат Македонија

02:32 Jul 20 2019 Скопје

Опис
На ден 20.07.2019-та година, во 02:32 часот, регистрирано е говор на омраза поради различна сексуална ориентација и родов идентитет, објавен на твитер профилот @Blau_Wagen. Авторот пишува „Нек си ебе матер стварно ми е криво што педери ја растураат МК. Едните педери de nature, другите педри во душа. И немој да ми се јавува некој со ЛЏБТ, го блокирам веднаш.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0