Верифицирано

Среќен празник, ХИВ да ви се исподеси

22:04 Feb 2 2020 Скопје

Среќен празник, ХИВ да ви се исподеси
Опис
На твитер профилот @Ivo62294418 објавена „честитка“ за 02.02 со говор на омраза насочен кон ЛГБТ заедницата.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0