Верифицирано

Ми се пушташе педер – погадно не сум се осеќал

19:08 Feb 1 2020 Скопје

Опис
На ден 01.02.2019-та година, во 19:08 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @FarbanCrn. Во постот пишува „вечерва ми се пушташе еден педер… погнасно не сум се осеќал.“
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0