Верифицирано

Што може Шиптар друго да каже освен “Не знам ја ништо“

23:00 Jul 26 2020 Скопје

Што може Шиптар друго да каже освен “Не знам ја ништо“ Што може Шиптар друго да каже освен “Не знам ја ништо“
Опис
На фб портал #Фокус е објавено дивоградбата која се гради на местото Фонтана - Мавровка каде е лоциран коментар со говор на омраза поради етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0