Верифицирано

Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни

23:08 Jul 26 2020 Скопје

Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни Цигани невоспитани педерчиња ДАЈ БОЖЕН корона да фатите и господ да ве казни
Опис
На социјална апликација #ТикТок е објавено видео од профилот _beniblanco е прикачено видео како малолетни деца од улица се бајнат во градската фонтана Александар на коњ каде по коментарите е лоцирано коментари со говор на омраза поради раса/боја на кожа и етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0