Верифицирано

Загина Вардар

00:56 Jul 27 2020 Скопје

Загина Вардар Загина Вардар Загина Вардар Загина Вардар Загина Вардар
Опис
На социјална мрежа #ТикТок од страна на betimmrr е објавено видео со навивачка песна која пропагира нетрпеливот помеѓу навивачите каде што се лоцирани коментари со говор на омраза поради етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0