Верифицирано

Комунистички гомна

19:33 Jul 27 2020 Фејбсук

Опис
На фејбсук забележан е статус од партиски активист кој е со навредлива содржина:
АЛОООООО
РЕТРДИРАНИ
КОМУНИСТИЧКИ ГОМНА

СТЕ НАПРАЕЛЕ СПОТ СО ТОА КУЧЕ КАСАПСКО ОД СИРИЗА
КАКО НЕ ВИ Е СРАМ
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Јавен настан: Друго

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0