Верифицирано

Лезбејкиштава сите на голи оток би ги пратил

02:03 Aug 29 2020 Скопје

Опис
На ден 29.08.2020-та година, во 02:03 часот е забележан говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @the_machine10. Во твитот пишува „Колку повеќе педери толку подобро за нас. А ова лезбејкиштава сите до една на голи оток би ги пратил.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0