Верифицирано

ДДВ нема кај шиптарите

21:02 Sep 27 2020 Скопје

Опис
На ден 27.09.2020-та година во 21:02 часот, од твитер профилот @siljanstrkot2 е забележан напишан коментар кој содржи говор на омраза поради етничка припадност. На твит во кој пишува „Фатмир Бесими кога ќе вработи Индиец??, тој коментира „Тие бараат само посебни права, ама за обврски не сакаат да чујат. И ДДВ нема кај шиптарите.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0