Верифицирано

Треба да тренитаме строгоќа врз шиптарите пошо НАТО не брани

21:53 Sep 26 2020 Скопје

Опис
На ден 26.09.2020-та година во 21:53 часот, на твитер профилот @Rebrendiran е забележан говор на омраза поради етничка припадност. Во твитот пишува „Треба да тренираме строгоќа врз Шиптарите, пошо шокур НАТО не’ брани.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0