Верифицирано

Бујар, ти како шиптар немаш право да преговараш за македонскиот идентитет

17:13 Nov 30 2020 Скопје

Опис
На ден 30.10.2020-та година во 17:13 часот, од твитер профилот @Mandanata1 е забележан говор на омраза поради етничка припадност. Во твитот пишува „Бујар, ти како шиптар немаш ни етичко ни морално право да преговараш за нашиот македонски идентитет, јазик, култура, историја....“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0