Верифицирано

Дај да ги свариме сапун

00:35 Nov 16 2020 Скопје

Дај да ги свариме сапун Дај да ги свариме сапун Дај да ги свариме сапун
Опис
На фб портал @Канал5Телевизија е објавена објава околу пресудата во Стразбур за наложен надоместок за малтретирани Роми каде е нотирани коментари со говор на омраза.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0