Верифицирано

Фуркан Салиу е шиптар, шпиун и провокаторско племе.

00:40 Nov 16 2020 Скопје

Фуркан Салиу е шиптар, шпиун и провокаторско племе.
Опис
социјалната мрежа @Twitter од страна на профилот @MartianFromMkd е објавен твит со видео изјава на постар граѓанин од албанска националснос каде е направена споредба ( разлика) помегу Фуркан Салиу и каде е нотиран говор на омраза поради етничка припадност
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0