Неверифицирани

говор на омраза по етничка основа

11:19 May 30 2014 Тетово

говор на омраза по етничка основа
Опис
Говор на омраза е забележан на интернет порталите.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: youtube

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Говор на омраза

11:30 Jun 18, 2014

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza poradi politicka pripadnost

13:03 Sep 20, 2016

Тетово, 0 Kms

Govor na omraza koj go siri t.n.Hristijansko bratstvo

13:47 Jul 25, 2018

Тетово, 0 Kms

Смрт за каури

20:27 Feb 13, 2020

Тетово, 0 Kms

Fu*ck MKD !

19:23 Mar 21, 2020

Спортски центар Тетово, 0 Kms