Верифицирано

Се покажа дека погадно племе и народ од татарите нема

22:42 Nov 22 2020 Скопје

Опис
На ден 22.11.2020-та година, во 22:42 часот е забележан говор на омраза поради етничка припадност, објавен од твитер профилот @cicorosen. Во твитот пишува „се покажа дека погадно племе и народ од татарите немало и нема да има.“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0