Верифицирано

Копиле за бесилка

16:36 Nov 24 2020 Скопје

Опис
Нотиран е говор на омраза на социјалната мрежа Twitter од страна на твитер профилот „Македонија само на Македонците“ (@a_be__e_be), кој во свој твит реобјавува слика од друг профил со наслов „Дворска будала“ на која е премиерот Заев и додава: „Копиле за бесилка, предавник, остатоците со киселина да се уништат како и генот предавнички. Ова е говор на омраза, го мраза и аер да не видат сите околу него. Смрт за предавниците Слобода за Македонија!“.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0