Верифицирано

Заев не е педер ама ги поддржува педерите

10:01 Dec 25 2020 Скопје

Опис
На ден 25.12.2020-та година, во 10:01 часот е нотиран говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен како коментар од твитер профилот @DeteLoso. Во коментарот пишува „Заев не е педер ама ги поддржува педерите не си чул? хахахаха“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0