Верифицирано

Уште еден педер во партија.

01:06 Feb 22 2021 Скопје

Уште еден педер во партија. Уште еден педер во партија. Уште еден педер во партија. Уште еден педер во партија. Уште еден педер во партија. Уште еден педер во партија.
Опис
На фб портал @infomax.mk е обавено видео и кратна изјава на кандидат за преседател на СДСМ, Бојан Јовановски – Боки 13 каде е нотирано коментари со навреда и говор на омраза поради сексуална ориентација и политичка припаднот.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0