Верифицирано

Шиптаријада

01:11 Feb 22 2021 Скопје

Шиптаријада Шиптаријада Шиптаријада Шиптаријада Шиптаријада
Опис
На фб порталот @Канал5Телевизија е о објавено објава околу седницата на судскиот совет и изборот на нов преседател на врховен суд Беса Адеми, каде е нотирано коментати со говот на омраза поради етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0