Верифицирано

Оди таму лечисе гаду еден кога тоа преговараш со татари и цигани со луѓе кои неси стојат на збор а и ти си таков.

18:37 Mar 31 2021 Скопје

Оди таму лечисе гаду еден кога тоа преговараш со татари и цигани со луѓе кои неси стојат на збор а и ти си таков. Оди таму лечисе гаду еден кога тоа преговараш со татари и цигани со луѓе кои неси стојат на збор а и ти си таков. Оди таму лечисе гаду еден кога тоа преговараш со татари и цигани со луѓе кои неси стојат на збор а и ти си таков. Оди таму лечисе гаду еден кога тоа преговараш со татари и цигани со луѓе кои неси стојат на збор а и ти си таков.
Опис
На фб страна @INFOMAX е објавена објава околу назначениот специјален преставник Владо Бучковски и преговарањето со Р.Бугарија за спорот и ветото за започнување на преговори и пристап кон членство на ЕУ, каде се нотирани коментари со говор на омраза и навреди поради политичка и етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0