Верифицирано

Чумулига пачавра, бесилка за тебе и такви како тебе.

18:57 Mar 31 2021 Скопје

Чумулига пачавра, бесилка за тебе и такви како тебе. Чумулига пачавра, бесилка за тебе и такви како тебе. Чумулига пачавра, бесилка за тебе и такви како тебе. Чумулига пачавра, бесилка за тебе и такви како тебе. Чумулига пачавра, бесилка за тебе и такви како тебе.
Опис
На фб @РадиоЛидер e објавена изјавата на Радмила Шекеринска околу реизборот за преседател на поличката партија СДСМ премиерот Зоран Заев, каде е нотирани навреди и говор на омраза поради политичка припадност и пол и род.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0