Верифицирано

Истото да го снајде тоа шиптарско копиле, што изгинаа овие борци од нивното племе.

19:06 Mar 31 2021 Скопје

Истото да го снајде тоа шиптарско копиле, што изгинаа овие борци од нивното племе. Истото да го снајде тоа шиптарско копиле, што изгинаа овие борци од нивното племе. Истото да го снајде тоа шиптарско копиле, што изгинаа овие борци од нивното племе. Истото да го снајде тоа шиптарско копиле, што изгинаа овие борци од нивното племе. Истото да го снајде тоа шиптарско копиле, што изгинаа овие борци од нивното племе. Истото да го снајде тоа шиптарско копиле, што изгинаа овие борци од нивното племе.
Опис
На фб портал @СителТВ е објавено обележувањето на 40 – годишницата од формирањето на единицита „Тигар“ и одавањето на почит пред плочата на починатите пропадници со поклонување на дел од високи функционери, од кој од присутните беше и Артан Груби кој не се поклонил, каде е нотирано коментари со говор на омраза поради политичка и етничка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0