Верифицирано

Говор на омраза во статија објавена во дневниот весник „Вечер“

00:58 Jul 22 2014 Скопје

Опис
Цитат: "Двете заедници"... Ни го соопшти идентитетот Викторија Нуланд, најпознатата сопственичка на сендвичара во светот. Ме интересира Самка Ибраимовски реагираше ли? Оти, ете, Американката не ја спомена џипси-меџик заедницата. Не ја спомна ни турската, ниту српската!!! Многу сум "радосен" кога од државотворен народ "прераснувам" во една од двете рамноправни заедници!!!
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:: Дневен весник Вечер, електронско издание
Пријавивте ли во полиција?: не

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст: над 50 години
Висина: 1,80 цм
Тежина: /
Боја на коса: /

Веродостојност: UP DOWN 0