Верифицирано

Коментари со говор на омраза на твитер во однос на образовна програма на МРТ.

09:44 Apr 21 2021 Скопје

Коментари со говор на омраза на твитер во однос на образовна програма на МРТ. Коментари со говор на омраза на твитер во однос на образовна програма на МРТ. Коментари со говор на омраза на твитер во однос на образовна програма на МРТ. Коментари со говор на омраза на твитер во однос на образовна програма на МРТ.
Опис
Коментари со говор на омраза на твитер во однос на образовна програма на МРТ, насочени кон сите претставници на LGBTQ+ заедницата.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0