Верифицирано

Реакција со говор на омраза на твитер за сексуалната образовна програма на МРТ.

10:49 Apr 21 2021 Скопје

Реакција со говор на омраза на твитер за сексуалната образовна програма на МРТ. Реакција со говор на омраза на твитер за сексуалната образовна програма на МРТ. Реакција со говор на омраза на твитер за сексуалната образовна програма на МРТ.
Опис
Реакција со говор на омраза на твитер за сексуалната образовна програма на МРТ, сметајќи дека различната сексуална ориентација е болест, нарекувајќи ги истите „болни“ и „стока“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0