Верифицирано

Објава на твитер и коментари во однос на сексуалните определби.

08:57 Apr 23 2021 Скопје

Објава на твитер и коментари во однос на сексуалните определби. Објава на твитер и коментари во однос на сексуалните определби. Објава на твитер и коментари во однос на сексуалните определби.
Опис
Објава на твитер и коментари со говор на омраза во однос на сексуалните определби и нивните различности.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN -1