Верифицирано

Говор на омраза во однос на навивачките определби за финалето на Европското првенство во фудбал.

13:12 Jul 11 2021 Скопје

Говор на омраза во однос на навивачките определби за финалето на Европското првенство во фудбал.
Опис
Говор на омраза во однос на навивачките определби за финалето на Европското првенство во фудбал, користејќи го терминаот шиптари.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0