Showing Reports From May 05, 2013 to Nov 29, 2021 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
1-5 of 1725 Reports

Дардишта се заканува со војна 0 Verified

13:41 Nov 08, 2021

Се уште ги имаме чизмите на таван во старата куќа,за час ги вадиме белите патики. Ние не сме сираци, ние сме никнале после војна. “Не... More Information » « Less Information

Скопје

Коментари- Радио слободна Европа (ЛГБТИ Права) 0 Verified

15:29 Aug 30, 2021

На 28 август, објавена е вест со наслов, Правата на ЛГБТИ унапредени,но хомофобијата сеуште присутна. Под овој текст има десетици коментари... More Information » « Less Information

Скопје

Репортажа за тешкотиите на припадниците на ЛГБТ+ заедницата - Штип 0 Verified

19:17 Aug 27, 2021

На фејсбук профилот на „Radio Slobodna Evropa na Makedonski“, е објавенo видео прилог каде се анализира општествената ситуација... More Information » « Less Information

Штип

Фејсбук објава за трансфер на македонски кошаркар во Шпанија - Штип 0 Verified

21:16 Aug 10, 2021

На фејсбук медиумот „Sport – media.mk“, е објавена вест во која се зборува за трансфер на македонски кошаркар во редовите... More Information » « Less Information

Штип

1-5 of 1725 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
1725 0.54 96.35%