Пријави говор на омраза

Полињата означени со * се задолжителни.

Наслов на пријавата *

Опис *

ui_main.allowed_tags
ui_main.allowed_iframes

Измени ја датата Датум и време: Денес во 2:02 pm (Europe/Skopje)

Датум

Време

:: (Europe/Skopje)

Категории *

Незадолжителни информации

Име

Презиме

ui_main.reports_email

Најди локација блиску до тебе

Прецизирај го местото на локацијата *
Пример: позади Рамстор, Железничка, Скопје

Линк од вести

add

Надворешен видео линк

add

Прикачи фотографија

add

Кривични дела

Вие сте

Место каде се случил говор на омраза

Медиум

Ако се работи за телевизија, весник, радио или интернет портал ве молиме специфицирајте кои:

Јавен настан

Јавен простор

Доколку пријавата е за говор на омраза во јавен простор, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите

Пријавивте ли во полиција?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

препорачан орган од полицијата:

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Дали пријавивте на друго место?

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот