Верифицирано

Градоначалник педер

23:08 Jan 10 2020 Прилеп

Градоначалник педер
Опис
На локалниот прилепски поратал маркукуле.мк, беше објавен тест во кој се наведува дека градоначалникот на Прилеп не ја примил детската бадникова поворка. Коментарите изобилуваа со навреди и говор на омраза, во кој најголем дел се споредбите на поворката и геј паратада која градоначалникот „педер“ би ја примил.
Повеќе податоци
Кривични дела: Ширење на расистички и ксенофобичен материјал по пат на компјутерски систем

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0