Верифицирано

Коментари на кандидатурата на Стево Пендаровски

14:40 Feb 27 2014 Skopje, Macedonia (FYROM)

Коментари на кандидатурата на Стево Пендаровски Коментари на кандидатурата на Стево Пендаровски
Опис
На интернет-статија објавена од Плусинфо на Фејсбук се појавија коментари од омраза од страна на членови на оваа социјална мрежа, при што беа употребени зборовите „Ај сиктер бе торбеш“. Понатаму низ коментарите имаше и реакција на овој коментар, која не беше насочена кон темата, односно кандидатурата на Пендаровски.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN -1