Верифицирано

Фејсбук страница за оцрнување на една девојка

22:27 Apr 2 2014 Фејсбук

Фејсбук страница за оцрнување на една девојка Фејсбук страница за оцрнување на една девојка
Опис
На Фејсбук се појави страница со директна цел на нарушување на сликата за една девојка. Името на страната содржи директна навреда, а постои само еден коментар на самата страница кој исто така содржи експлицитни зборови на омраза.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Натпис на спортска сала

13:16 Sep 25, 2014

Kisela Voda, Macedonia (FYROM), 0.1 Kms

Тодор Петров за Црвенковски

21:45 Mar 04, 2014

Фејсбук, 0.28 Kms

Коментари против Лино Червар

12:17 Apr 03, 2014

Интернет, 0.4 Kms

Графит

13:00 Jun 29, 2014

Skopje, Macedonia (FYROM), 0.51 Kms