Верифицирано

Говор на омраза кон албанци

18:00 Apr 5 2014 Куманово

Опис
Настанот се случи пред и за време на натпреварот помеѓу Куманово и МЗТ Скопје. Навивачите викаа „Смрт за шиптари“.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Место каде се случил говор на омраза

Пријавивте ли во полиција?: неДали сте задоволни од односот на полицијата?: Воопшто не сме задоволни

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Говор на омраза

12:53 May 17, 2014

Куманово, 0.03 Kms

Говор на омраза

13:10 Jun 18, 2014

Куманово, 0.03 Kms

govor na omraza protiv drzavata i znameto

13:52 Aug 30, 2016

Куманово, 0.03 Kms

Govor na omraza na etnicka i politicka pripadnost

01:08 Nov 29, 2016

Куманово, 0.03 Kms

Provokativen naslov

11:31 Sep 13, 2016

Куманово, 0.03 Kms