Верифицирано

Терористи имат ли вера ?

00:26 Apr 21 2020 Скопје

Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ? Терористи имат ли вера ?
Опис
Изјавата на преседателот на алијанса на албанците Зијанин Села за велигденската прослава од страна на манастирот Бигорски преставува скандал и кршење на владините мерки за корона вирус, каде се лоцирани коментари со говор на омраза по однос на религиско уверување, етничка и политичка припадност.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0