Верифицирано

Ќе поцркате сите гниди предавнички

20:13 Jun 1 2020 Прилеп

Ќе поцркате сите гниди предавнички
Опис
Порталот маркукуле.мк, објави вест за заразената директорка на УЈП од КОВИД-19. На фејсбук постот каде е споделена веста, извесен Илија Македонски Христоски напишал: „Ќе поцркате сите гниди прецавнички лоповски па уште избори сакале хахахах шпонот сите ве еба ве зарази хахахах сите да цркните еден по еден изроди едни“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0