Верифицирано

Педери и развратници разглабаат за општествени проблеми

21:43 Sep 18 2020 Скопје

Опис
На ден 18.09.2020-та година, во 21:43 часот, регистриран е говор на омраза поради сексуална ориентација и родов идентитет, објавен од твитер профилот @FiljanShtrkov. Тој пишува „Педофили, педери, развратници и шизофреничари разглабаат меѓусебно за општествени проблематики....“
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0