Верифицирано

Гнасно лице на севернаа!

21:02 Dec 13 2020 Скопје

Гнасно лице  на севернаа! Гнасно лице  на севернаа! Гнасно лице  на севернаа! Гнасно лице  на севернаа!
Опис
На фб група @ПолитичкиЦирскус е објавена објава со слики од форум на жени од сдсм, каде се лоцирани коментари со говор на омраза поради пол и род и политичка припадност.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Фејсбук

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0