Верифицирано

Цигани чергари не ни се рамни

22:52 Feb 14 2021 Скопје

Опис
На ден 14.02.2021-та година, во 22:52 часот е забележан говор на омраза поради социјално потекло, објавен од твитер профилот @DeteLoso. Во твитот пишува „Еве го подарокот. Се посравме од радост. Цигани чергари не ни се рамни“, надополнет со фотографија од вакцините кои пристигнаа од Србија.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0