Верифицирано

Најдобри псовки фрлаат курвите

13:15 Feb 4 2021 Скопје

Опис
На ден 04.02.2021-та година, во 13:15 часот е нотиран говор на омраза поради пол и род, напишан од твитер профилот @Maskarpone5. Во твитот пишува „Најдобри псовки фрлаат курвите“.
Повеќе податоци

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0