Верифицирано

Коментар за нечеститањето од страна на албанското население во РСМ за теквандо успехот на ЛОИ во Токио.

12:30 Jul 27 2021 Скопје

Коментар за нечеститањето од страна на албанското население во РСМ за теквандо успехот на ЛОИ во Токио.
Опис
Коментар за нечеститањето од страна на албанското население во РСМ за теквандо успехот на ЛОИ во Токио, користејќи го терминот „шиптар“.
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Твитер

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0