Верифицирано

Говор на омраза-автобуска несреќа

23:34 Nov 29 2021 Скопје

Опис
Говор на омраза врз основа на етичка припадност
Повеќе податоци
Кривични дела: Предизвикување омраза раздор или нетрпеливост врз национална расна верска и друга дискриминаторска основа

Место каде се случил говор на омраза

Медиум: Интернет портал

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0