Верифицирано

Оправдување воени злосторства

13:45 Mar 4 2022 Скопје

Опис
Новинарката Мирка Велинковска на youtube каналот, во контекст на Украинката криза одбрува и минимизира воени злосторства.
Повеќе податоци
Кривични дела: Одобрување или оправдување на геноцид злосторства против човечноста или воени злосторства

Место каде се случил говор на омраза

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0